1145
page-template-default,page,page-id-1145,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1617
Overig werk

Wil je iets anders dan een newborn- trouw- of geboortefilm laten maken? Te denken valt aan een bedrijfsfilm, maar ook aan een fotoreportage als er bijvoorbeeld borstkanker bij je is geconstateerd, of het laten vastleggen van een kinderfeestje of (eind) musical van groep 8.

 

Ik hoor graag wat je wensen zijn en wat je gefilmd of gefotografeerd wil hebben. Vanwege de wisselende inhoud, geldt voor deze opdrachten een offerte op maat. De prijs is o.a. afhankelijk van de activiteit, het aantal film/foto uren en je wensen. Je kunt je voorstellen dat de foto’s die hieronder te zien zijn, veel emoties oproepen bij de desbetreffende dames. Ik ben daarom erg dankbaar dat ik deze foto’s van hen aan jou mag laten zien, om je enig idee te geven wat het resultaat kan zijn.

Borstkanker
Borstkanker
Film voorbeelden