Caat - Caat Videograaf
Op deze pagina lees je meer over Caat! Wie ik ben en hoe ik werk. Kenmerkend is denk ik wel de liefde en het plezier dat ik heb in het maken van de films.
Videograaf, liefde, betaalbaar, zieke kindjes, gevoel.
1254
page-template-default,page,page-id-1254,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Hi! Ik ben Caat!
Mijn verhaal

Mijn volledige naam is Cathy (als in Kaa-tie), maar vraag je je af hoe je mijn voornaam uitspreekt? Noem me dan gewoon ‘Caat’. Net zo makkelijk! Gelukkig met Matthijs, mama van drie hele lieve kindjes (Tess, Cas en Evi).

 

Geboren en getogen in Almelo, en voor de studie Bedrijfswetenschappen naar Nijmegen verhuisd. Tijdens deze studie, werkte ik als schoonmaakster in het Radboud UMC op verschillende kinderafdelingen; van de afdeling Verloskunde tot de NiCu, afdeling kinderoncologie en kinder-IC. Destijds heb ik gedacht: als ik ooit de loterij win, ga ik weer als schoonmaakster aan het werk… dat werk gaf namelijk zo veel voldoening. En dan niet per sé dat de wc weer mooi schoon was, maar de gesprekken die ik met de kindjes en hun ouders had, de hulp die ik af en toe aan ze kon bieden en de levenslessen die ik van de zieke kindjes leerde… ook al waren de kinderen jong, ze waren al zó wijs! Omdat ik graag iets voor ze terug deed, ben ik daarna een aantal jaren ambassadrice geweest voor Stichting KiKa.

 

Vanwege de komst van onze dochter Tess (12/11/17) en zoon Cas (28/3/20) ben ik gestopt met het vrijwilligerswerk. Momenteel probeer ik, naast m’n Caat-werk, bedrijfseconomische kennis over te dragen aan leerlingen op een middelbare school.

 

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik een bijzondere opdracht krijg. De opdrachten die me het meest raken zijn de opdrachten waarvan ik weet dat het heel bijzonder is wat ik aan het doen ben. Met name de afscheidsfilms die ik mocht maken en alle geboortes waarbij ik aanwezig mocht zijn, zijn voor mij heel speciaal. Omdat ik ook op een middelbare school werk, ben ik in de luxe positie om alleen opdrachten aan te nemen die ik leuk vind en waar ik een goed gevoel bij heb.

 

Ik blijf mezelf continue verbeteren: zowel in mijn manier van filmen, het editen, als in het materiaal dat ik gebruik. Ik ben altijd op zoek naar dingen die beter of anders kunnen. Als ik een opdracht voor je heb mogen doen, hoor ik graag wat je van het hele proces vond. Door de feedback kan ik mezelf verbeteren en groeien!

 

Ik ben trots en dankbaar dat ik al zo veel bijzondere (en soms intieme) momenten heb mogen vastleggen!