1254
page-template-default,page,page-id-1254,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1617
Trouwfilm
#Caatvideograaf
Trouwfilm
Mijn verhaal

Mijn volledige naam is Cathy (als in Kaa-tie), maar vraag je je af hoe je mijn voornaam uitspreekt? Noem me dan gewoon ‘Caat’. Gelukkig met Matthijs, mama van Tess (’17), Cas (’20) en Evi (’22).

 

Geboren en getogen in Almelo, en voor de studie Bedrijfswetenschappen naar Nijmegen verhuisd. Tijdens deze studie, werkte ik als schoonmaakster in het Radboud UMC op verschillende kinderafdelingen; van de afdeling Verloskunde tot de NiCu, afdeling kinderoncologie en kinder-IC. Destijds heb ik gedacht: als ik ooit de loterij win, ga ik weer als schoonmaakster aan het werk… dat werk gaf namelijk zo veel voldoening. En dan niet per sé dat de wc weer mooi schoon was, maar de gesprekken die ik met de kindjes en hun ouders had, de hulp die ik af en toe aan ze kon bieden en de levenslessen die ik van de zieke kindjes leerde… ook al waren de kinderen jong, ze waren al zó wijs! Omdat ik graag iets voor ze terug deed, ben ik daarna een aantal jaren ambassadrice geweest voor Stichting KiKa.

 

Na de komst van Cas, ben ik gestopt met het vrijwilligerswerk. Momenteel probeer ik, naast m’n Caat-werk, bedrijfseconomische kennis over te dragen aan leerlingen op een middelbare school. Ik ben graag creatief bezig (met foto’s of film) en denk graag in mogelijkheden. Waar een wil is, is (vaak) een weg.

 

De opdrachten die me het meest raken zijn de opdrachten waarvan ik weet dat het heel bijzonder is wat ik aan het doen ben. Met name de afscheidsfilms die ik mocht maken, alle geboortes waarbij ik aanwezig mocht zijn en de fotoreportages voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker, zijn voor mij heel speciaal. Ik ben trots en dankbaar dat ik al zo veel bijzondere (en soms intieme) momenten heb mogen vastleggen!