Baby - Caat Videograaf
De videograaf voor bijzondere beelden van je bevalling, een newbornvideo, newbornfoto’s, liefdevolle trouwfilm of afscheidsfilm.
Geboortefilm, geboortevideo, bevallingsverhaal, bevallingsfilm, bevallingsreportage, bevalling, baby, keizersnede, newbornvideo, newborn, newbornclip, newbornfoto, newbornmovie, geboortefoto, geboortefotografie, geboorteclip, videograaf, film, trouwfilm, trouwclip, trouwerij, weddingclip, weddingfilm, bruiloftsfilm, afscheid, afscheidsfilm, uitvaartfilm, aftermovie, bedrijfsclip, bedrijfsfilm, promofilm, promo, promotiefilm, sportevenement, sportfilm, huwelijk, baby
1008
page-template-default,page,page-id-1008,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Newborn: foto's en film!

Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Je bent super trots en maakt natuurlijk ook duizenden foto’s en filmpjes van je kleintje… maar… heb je ook écht mooie foto’s en écht een mooi filmpje? Waarin iedereen van het gezin te zien is? Waarin je zowel details van je kleintje, als ook de thuissituatie en omgeving goed te zien zijn? Vast niet! Dan zijn newbornfoto’s of een newbornfilm een uitkomst.

 

Ik ben ooit begonnen met alleen het aanbieden van newbornfilms, maar ik kreeg steeds meer vraag naar newbornfoto’s. Daarom heb ik er voor gekozen om ook newbornfotografie aan te bieden.

 

Newbornfotografie

 

Als ik newbornfoto’s bij jullie kom maken, mag je zeker meedenken met het soort foto’s dat je graag wilt hebben. Wellicht wil je graag een foto die je wil vergroten zodat je hem aan de muur kunt hangen: dan kijken we samen welk plaatje je precies in gedachten hebt en proberen we het gewenste resultaat te bereiken! Ik maak zo veel mogelijk foto’s en alle foto’s die van goede kwaliteit zijn, bewerk ik en stuur ik z.s.m. naar jullie op via een online galerij (kijk op Caat Videograaf (pixieset.com) om te zien hoe dat werkt).

Stijl

Hou je van pure foto’s, waar je kleintje zo mooi mogelijk op staat, maar zonder te veel gedoe er omheen? Dan kan ik je misschien wel helpen! Ik kom foto’s maken op een dag en moment waarop het jullie uitkomt, daarna bewerk ik de foto’s en stuur ze naar jullie op. Qua bewerken vind ik het mooi als pukkeltjes, krasjes en de niet-blijvende-dingetjes worden weggehaald.

 

In een newbornclip laat ik waardevolle beelden zien van de eerste momenten met je kindje. Het is bijvoorbeeld leuk als je tijdens het filmen je kleintje in bad doet, borst- of flesvoeding geeft, een stukje gaat wandelen of iets anders laat zien wat typerend is voor jullie en de tijd waar je nu in leeft. Ik maak ook beelden van de omgeving; denk aan het huis, de babykamer en accessoires. Het moet een herinnering worden van hoe het ‘ooit’ was. Want heerlijk cliché: de tijd gaat heel snel en ze zijn zo groot! En zoals je vast al hebt gelezen: alle films zijn op maat. Dus ook bij de newbornclip mag je zelf het lettertype, de tekst, muziek en lengte bepalen.

Newbornfoto's
Newbornfilms
Prijzen
 • Newbornclip

  • Ongeveer 1 – 1.5 uur filmen
  • Newbornfilm (lengte één muzieknummer, ongeveer 4 min)
  • Zelf bepalen: lettertype, tekst, muziek
  • Oplevering via Vimeo.com
  • Keuze om voor € 12,50 extra de film op glazen USB-stick in gepersonaliseerd bewaardoosje te bestellen (excl. verzendkosten)
  • Excl. reis- en parkeerkosten
  • € 150,-

 • Newbornfoto's

  • 1 – 1,5 uur foto’s maken bij jullie thuis
  • Alle bewerkte foto’s
  • Oplevering via online galerij en WeTransfer
  • Keuze om voor € 60,- een hardcover fotoboek te laten maken (15×15, 20 vlakliggende pagina’s)
  • Excl. reis- en parkeerkosten
  • € 125,-

Cadeaubon
Tegoedbon newborns

Op zoek naar een blijvend en waardevol cadeautje?

Dan is het geven van een tegoedbon voor een newbornfilm of newbornfoto’s iets voor jou!

Ik wil de tegoedbon!

De waarde van de tegoedbon kun je helemaal zelf bepalen. De tegoedbon pak ik mooi in, zodat je het meteen als cadeautje kunt geven.

Herinneringskist met foto

Waar bewaar jij al je dierbare spullen van de geboorte van je kindje, van jullie newbornshoot of van jullie huwelijk? In deze mooie houten herinneringskist passen een heleboel dierbare spulletjes!

 

I.s.m. het merk Hip & Hout (www.hipenhout.nl) kan ik je een prachtige maxi-herinneringskist met korting aanbieden.

 

Bestel je via mij zo’n prachtige kist, betaal je in plaats van €61,90, slechts €55!

 

Dit is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.  Boek dus niet alleen een prachtige foto- of filmreportage, maar bestel gelijk ook een mooie houten kist met een foto-afdruk van jullie kindje, zodat je alle prachtige herinneringen kunt bewaren!

De bovenkant van de kist wordt voorzien van een full color afdruk (evt. met naam en/of datum) die op het hout wordt gemaakt. De houten gepersonaliseerde kist heeft een formaat van 40x40x23cm (vierkant) of 30x40x23cm (rechthoek).

Ik wil de herinneringskist!
Logo Hip&Hout
Meer info? Ga naar www.hipenhout.nl!

Let op: je kunt de kist alleen afnemen met een droge doek! De afdruk kan niet tegen vocht.