662
page-template-default,page,page-id-662,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1617
Reviews

Ja, ik wil recente reviews over Caat lezen! –> Caats reviews op Google!

trouwfilm

José Platenkamp – Van Beesten (21 juni 2019) – Trouwclip en trouwfilm

 

Lieve Cathy,

 

Je hebt onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Wat heb je alles prachtig in beeld gebracht, niets dan lof! Toen we onze trouwfilm keken, beleefden we onze dag opnieuw met een grote glimlach en een kleine traan. We waren er even stil van. Bewonderenswaardig hoe je de mooie en bijzondere momenten die wij samen met onze familie en vrienden beleefden, hebt vastgelegd. En dat zonder voor ons gevoel ‘aanwezig’ te zijn. Niet alleen wij waren enthousiast over onze film. Iedereen die hem zag vond hem prachtig. Echt een vakvrouw als je het ons vraagt! Heel veel succes voor de toekomst, waarbij je hopelijk nog veel mensen blij mag maken met je werk!

 

Liefs,

Erwin en José

Mirthe Jaspers Faijer – Trouwclip en trouwfilm

 

Lieve Caat,

Inmiddels kan ik toegeven dat ik jouw film meer dan 10 keer gezien heb… Vooral op momenten dat ik even weer op zoek ben naar zo’n geluksmomentje, weer de mooie lading van die dag wil voelen en gewoon al die dierbaren sprekend en bewegend terug wil zien; dan kijk ik met een immense lach op m’n gezicht naar je film. Heerlijk gevoel!!
Met veel plezier kijk ik terug op hoe jij je gedurende deze dag aan het werk bent geweest, niet hoor-en zichtbaar, maar achteraf zo voelbaar.. Dat is bijzonder knap werk! Je levert met veel liefde en geduld werk af, waarbij je om feedback vraagt en de mening van het bruidspaar voorop stelt. Veel waardering voor hoe je je werk als videograaf doet, met veel passie en enthousiasme! We zijn je erg dankbaar!

Liefs
Mirthe

Neeltje Grondman – Trouwclip en trouwfilm

 

In een woord WAUW! Dat is hoe wij onze trouwfilm beoordelen. Toen wij onze trouwfilm ontvingen, hebben we hem direct gekeken en de tranen stonden alweer in onze ogen. Wat heb je het mooi vastgelegd. Precies zoals het was. Je hebt onze verwachtingen eerlijk gezegd meer dan waar gemaakt. Alle momenten die wij tijdens het oriënterende gesprek hebben besproken, heb je gefilmd. Door de trouwfilm te kijken beleef je de hele dag opnieuw. Dat is ook hoe onze ouders, broers en zussen, familieleden, vrienden en anderen de film beoordelen. Cathy is een heel prettig persoon waar je je heel snel bij op je gemak voelt. Ze is spontaan, vriendelijk en erg gedreven. Je hebt niet eens door dat ze er is.

Lieve Cathy, we willen je heel graag bedanken voor onze fantastische trouwfilm, we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Iris en Evert Rozendaal – Trouwclip en trouwfilm

 

Lieve Cathy,
Dat was wat bij ons. Evert had in de week van het trouwen bedacht, dat het toch ook wel leuk was als er gefilmd zou worden.
Dus 2 dagen voor de grote dag, kwamen we in contact met jou. Jij kon wel. En het leuk ons ook leuk als je het kwam doen.
Zo zagen we elkaar dus voor het eerst op de dag van de bruiloft.
Er was een goede klik en aan het filmen waren we ook snel gewend.
Wat waren we blij toen de film klaar was en we ‘m konden bekijken. Het was een super mooie dag. En dat is ook mooi weergegeven in de film. Met de tranen in onze ogen hebben we ‘m zitten kijken. En op die manier meerdere mensen binnen de familie. Zo mooi ook met die muziek eronder gemonteerd. We kijken de film nog regelmatig en genieten er nog altijd van.
Top gedaan! En gezellig dat je er bij was!
Nogmaals bedankt!
Iris en Evert Rozendaal en de kinderen

Eline Bekhuis – Bruggeman

Bedrijfsfilm

 

In april 2018 ben ik een bijles- en begeleidingspraktijk begonnen, genaamd Boost. Voor iemand die graag de touwtjes in handen heeft, vond ik dit heel spannend! Maar daar was Cathy: op het juiste moment, op de juiste plaats! Cathy heeft een professionele bedrijfsimpressie gemaakt van mijn werkruimte en hier ben ik zeer tevreden over. De impressie geeft precies weer welke sfeer Boost ademt; laagdrempelig, vriendelijk, gezellig en prettig. Cathy is tijdens de opnames professioneel, komt zelf met ideeën en is heel relaxed. De afwerking van de film was snel gedaan, waardoor het filmpje tijdens de lancering van de site online kon staan.
Nu hoor ik vaak dat kinderen het filmpje op mijn website hebben bekeken, om alvast een eerste indruk te krijgen. Hierdoor weten ze precies wat zij kunnen verwachten en komen ze prettiger binnen. Bedankt voor de leuke samenwerking en het mooie resultaat Caat!

Familie Masselink

Newbornclip

 

Lieve Caat!!

Jij zocht een gezin met een pasgeboren babytje om te filmen voor een promotiefilmpje en wij hadden net Mick gekregen… Toen het contact gelegd was, was je ook al heel snel bij ons om het filmpje te maken. Het ging er zo relaxed aan toe, we hebben bijna niet in de gaten gehad dat we werden gefilmd! En dat kun je terug zien in het filmpje, het lijkt gewoon een dag uit ons leven, niks gemaakt, niks geforceerd. Pure, mooie, ontroerende beelden van Mick en ons gezin. We hebben het filmpje inmiddels wel 100x bekeken en het blijft ons ontroeren. Dit is voor ons zo waardevol, daar zijn we je erg dankbaar voor!

Lieve groetjes,
Alwin, Anouk, Isa, Tijn en Mick