1076
page-template-default,page,page-id-1076,qi-blocks-1.2.8,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1617
Beleef!

DE mooiste dag van jullie leven vliegt voorbij en ik begrijp dat je delen van de dag later nog eens wilt terug zien én horen! De foto’s en video’s zullen de enige tastbare dingen zijn die je overhoudt aan de dag. Je wilt alles nogmaals ‘Bekijken, beluisteren en beleven!’.

Werkwijze

Vooraf

 

Vooraf maken we kennis en lopen we jullie dag door van A tot Z. Ik wil bijvoorbeeld weten of er speciale gasten zijn (bijvoorbeeld opa’s/oma’s die wat meer op beeld mogen), of er gevoelige familierelaties zijn, wat de planning is, locaties, bijzonderheden enzovoorts… Ik hoor graag wie jullie zijn, wat jullie achtergronden zijn en wat jullie dag zo leuk maakt. Met name wat jullie het belangrijkste moment van de dag vinden.

Ik vind bruiloften waarbij bruidsparen precies doen waar ze zelf het meest gelukkig van worden, de leukste bruiloften. Ook een eigen muzieksmaak vind ik erg leuk. Dat mogen Nederlandse toppers zijn, maar ook rocknummers of hele oude muziek. De ‘standaard’ trouwnummers zijn natuurlijk ook oké, maar echt jullie eigen smaak, waardoor het echt júllie film wordt, vind ik het allerleukst!

 

Tijdens

 

Tijdens jullie dag neem ik zo veel mogelijk materiaal op. Ik loop eigenlijk continue rond met mijn camera in de hand en als ik denk: dat wil het bruidspaar vast ook zien, neem ik het op. Ik ben altijd op zoek naar leuke plekken en misschien zie je me zomaar ergens bovenop staan. Dit zorgt ervoor dat ik na een dag filmen (ook vanwege de 4K kwaliteit) zo 150 GB aan materiaal heb.

Ik heb standaard twee camera’s mee, twee statieven, heel veel geheugenkaartjes en accu’s, een gimbal en meerdere geluidsopname-apparatuur. Omdat ik genoeg camera’s mee heb, kan ik ook de hele ceremonie opnemen. Dit is een extra optie en zit niet standaard bij de film inbegrepen. Je kunt dit ook los boeken: dat ik alleen de ceremonie voor jullie vastleg.

Ik zal altijd proberen afstand te houden en niet tussen de gasten, de BABS en jullie in staan.

Ik beschik over een dasspeld-microfoon: dat is een klein microfoontje die de bruidegom op z’n pak draagt (het apparaatje gaat dan in de binnenzak). Dat zorgt voor heel helder geluid; helemaal top voor tijdens geloftes en het jawoord!

Aan het eind van de dag is de kans groot dat jullie samen met jullie gasten aan tafel schuiven. De details van het dineren, aankleding, bereiding is leuk om in beeld te brengen. Minder charmant is het filmen van mensen die aan het eten zijn. Dit is de reden dat sommige bruidsparen mij vanaf dit moment niet meer nodig hebben.

 

Achteraf

 

Als ik thuiskom, zet ik altijd eerst alle bestanden op mijn harde schijf en ga ik zo snel mogelijk voor jullie aan de slag. De meeste films lever ik op binnen 1 a 2 weken. Vlak voor de oplevering vraag ik jullie de volledige factuur te voldoen.

Trouwfilms
Prijzen
 • Korte clip

  • Trouwclip (ong. 5 – 8 min, afhankelijk van jullie wens)
  • Bepaal zelf het gewenste lettertype en de muziek
  • 8 uur filmen
  • Oplevering via Vimeo.com
  • Ondertiteling mogelijk, vraag naar de voorwaarden
  • € 1.550,-

 • Lange film

  • Mini trouwclip (ong. 1 a 2 min, afhankelijk van jullie wens)
  • Lange trouwfilm (ong. 40-45 min)
  • Bepaal zelf het gewenste lettertype en de muziek
  • 8 uur filmen
  • Oplevering via Vimeo.com
  • Ondertiteling mogelijk, vraag naar de voorwaarden
  • € 1.950,-

Mochten de bovenstaande pakketten niet helemaal zijn zoals je hoopte, kun je ook altijd zelf een pakket samenstellen.

Elk uur extra filmen: € 150,- (alleen i.c.m. een pakket)

Ceremonie: € 350,- excl. reiskosten (Ook apart te boeken!)

Film op USB stick in gepersonaliseerd houten doosje: € 25,- (bijvoorbeeld i.c.m. alleen de ceremonie)