Afscheid - Caat Videograaf
De videograaf voor bijzondere beelden van je bevalling, een ontroerende newbornvideo, liefdevolle trouwfilm of hippe bedrijfsfilm.
Geboortefilm, geboortevideo, bevallingsverhaal, bevallingsfilm, bevallingsreportage, bevalling, baby, keizersnede, bevalling in beeld, newbornvideo, newborn, newbornclip, newbornmovie, geboorteclip, videograaf, film, trouwfilm, trouwclip, trouwerij, weddingclip, weddingfilm, bruiloftsfilm, aftermovie, bedrijfsclip, bedrijfsfilm, promofilm, promo, promotiefilm, sportevenement, sportfilm, huwelijk, baby
1128
page-template-default,page,page-id-1128,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Afscheid

 

Begrafenis en crematie

 

Speciale dank gaat uit naar de ouders van Lev voor hun toestemming om deze afscheidsclip hier met u te delen.

 

Voor Lev’s ouders heb ik een korte clip gemaakt die zij verstuurd hebben naar vrienden, familie en kennissen om hen te bedanken voor hun aanwezigheid en steun. De ouders van Lev hebben daarnaast een lange film op USB-stick ontvangen met alle beelden van de dag.  

De ouders van Lev: “Wij zijn jou ontzettend dankbaar dat jij (zelf hoogzwanger) de hele uitvaart wou vastleggen van de laatste dag dat Lev bij ons mocht zijn…De film is echt prachtig geworden en zo waardevol!”.

De dag waarop je afscheid neemt van een dierbare, flitst vaak aan  de nabestaanden voorbij. Daarom kan het prettig zijn om het afscheid op beeld te laten vastleggen.

De speeches, het sluiten van de kist, het afscheid nemen… het kunnen allemaal momenten zijn die u graag vastgelegd wilt hebben. Wanneer u erover denkt het afscheid te laten filmen, neemt u gerust contact op. Samen nemen we uw wensen door en kijken we wat het beste bij u past.