Caat Videograaf | Tarieven en werkwijze
Op deze pagina vind je de prijzen en de werkwijze van Caat Videograaf.
Bevalling, bevallingsfilm, bevalling in beeld, bevallingsvideo, geboorte, geboortefilm, geboortevideo, geboorteclip, newborn, newbornvideo, newbornfilm, newbornshoot, trouwen, trouwfilm, trouwclip, trouwvideograaf, bruiloft, bruiloftsfilm, trouwerij, bedrijfsfilm
705
page-template-default,page,page-id-705,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bevallingen & Baby’s

Bevalling (geboortefotografie en geboortefilm)

De bevalling; misschien zie je er als een berg tegenop of laat je het vol zelfvertrouwen op je afkomen. Eén ding staat in ieder geval vast: het is een bijzondere ervaring. En de bijzondere momenten van de geboorte wil je graag vasthouden; de weeën, het eerste lichamelijke contact, eerste geluidjes, wanneer de oogjes voor het eerst open gaan, het doorknippen van de navelstreng, de emoties, enzovoorts.

De bevalling, de geboorte van je kind, is zo bijzonder en zo intiem, dat we al je wensen vooraf goed doornemen. Vanaf week 38 ben ik 24/7 bereikbaar. Ik blijf graag op de hoogte van de controles bij de verloskundige of de gynaecoloog en als de bevalling eenmaal begint, laten jullie dit direct weten en houden we contact. Vanaf het moment dat je 4 / 5 cm ontsluiting hebt, zorg ik dat ik er bij ben.

Tijdens de bevalling hou ik me zo veel mogelijk op de achtergrond. Ik probeer in alle rust en stilte beelden te maken en luister goed naar de wensen van jou en jouw verloskundige (of het medische personeel). Als er tijdens de bevalling wordt gekozen om de baby te halen middels keizersnede, ga ik met je mee als dat van het medisch personeel mag. Jouw gezondheid en die van je baby staan altijd voorop!

De foto’s en film die ik maak, zullen een weergave zijn van het gehele proces; van weeën tot na de geboorte. Ik probeer het materiaal zo snel mogelijk op te leveren, meestal is dit binnen 2 weken.

 • Spontane bevalling

  • Kennismakingsgesprek
  • Reiskosten binnen Twente
  • Mijn aanwezigheid vanaf 4 cm ontsluiting
  • Filmen tot 1 uur na de geboorte
  • Oplevering via Vimeo.com
  • Geboortefilm van max. 5 min
  • € – wordt over nagedacht –

 • Geplande keizersnede

  • Kennismakingsgesprek
  • Reiskosten binnen Twente
  • Ongeveer 4 uur filmen
  • Oplevering via Vimeo.com
  • Geboortefilm van max. 5 min
  • – wordt over nagedacht –

 • De 'dit-is-net-ná-de-geboorte' film

  • Kennismakingsgesprek
  • Reiskosten binnen Twente
  • Mijn aanwezigheid net ná de geboorte
  • Ongeveer 1,5 uur filmen
  • Oplevering via Vimeo.com
  • Filmpje van max. 5 min
  • € – wordt over nagedacht –

Baby’s (Newbornclip)

Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! In een newbornclip laat ik waardevolle beelden zien van de eerste momenten met je kindje. Het liefst kom ik in de eerste weken bij je thuis om te filmen. Het is leuk als je tijdens het filmen je kleintje in bad doet, borst- of flesvoeding geeft, een stukje gaat wandelen of iets anders laat zien wat typerend is voor jullie en de tijd waar je nu in leeft. Ik maak ook beelden van de omgeving; denk aan het huis, de babykamer en accessoires. Het moet een herinnering worden van hoe het ‘ooit’ was.

 • Newbornclip

  • +/- 2 uur filmen
  • Duur van de clip zelf bepalen (max. 10 min)
  • Mogelijkheid tot inspreken van tekst
  • Weergave tekst in film (naam, geboortegewicht etc.)
  • Oplevering via Vimeo.com
  • € 125,-

Bruiloften

Jullie hebben vast al een fotograaf geregeld en nu zoek je informatie over een videograaf. Dat snap ik: DE mooiste dag van jullie leven vliegt voorbij en ik begrijp dat je delen van de dag later nog eens wilt terug zien én horen! Denk aan die gave toespraak van opa, dat je wordt weggegeven door je vader, dat jullie ‘JA!’ tegen elkaar zeggen en ga zo maar door.

Tijdens jullie dag neem ik zo veel mogelijk materiaal op. Ik loop eigenlijk continue rond met mijn camera in de hand en als ik denk: dat wil het bruidspaar vast ook zien, neem ik het op. Ik ben altijd op zoek naar leuke plekken en misschien zie je me zomaar ergens bovenop staan. Dit zorgt ervoor dat ik na een dag filmen (ook vanwege de 4K kwaliteit) zo 150 GB aan materiaal heb.

De ceremonie is een bijzonder moment; ook daar probeer ik van verschillende hoeken te filmen, maar het belangrijkste vind ik dat jullie je kunnen concentreren op wat er wordt gezegd en niet door mij worden afgeleid. Het geluid van de ceremonie neem ik het liefst rechtstreeks op vanaf de draaitafel, maar als er niet met microfoons gesproken wordt, stel ik het opname apparaat subtiel ergens op (meestal achter een boeketje). Opnemen direct vanaf de draaitafel zorgt voor het mooiste geluid. Naast het externe opname apparaat, beschik ik over een dasspeld-microfoon. Het dragen van de dasspeld-microfoon is erg aan te raden tijdens geloftes of het ja-woord.

Aan het eind van de dag is de kans groot dat jullie samen met jullie gasten aan tafel schuiven. De details van het dineren, aankleding, bereiding is leuk om in beeld te brengen. Minder charmant is het filmen van mensen die aan het eten zijn. Dit is de reden dat sommige bruidsparen mij vanaf dit moment niet meer nodig hebben.

Standaard worden de beelden in 4K opgenomen, ontvang je een korte trouwclip van ongeveer 5 minuten met alle hoogtepunten en kun je kiezen uit (rechtenvrije) muziek. Als jullie alleen kiezen voor een trouwclip, kan ik heel veel materiaal niet gebruiken. Zonde, want ook de shots van ‘achter de schermen’ zijn leuk. Als er nog wat budget over is, adviseer ik daarom een korte trouwclip én langere film te laten maken. In de langere films zal ook het originele geluid te horen zijn (afgewisseld met jullie nummers). Ik krijg erg positieve reacties van de bruidsparen die voor deze combinatie hebben gekozen omdat hier vaak ook de meer privé beelden (denk aan geëmotioneerde zusjes, feestende vaders enz) in getoond kunnen worden. Deze langere trouwfilm wordt niet getoond op social media.

 • Caat - Basispakket

  • Ongeveer 8 uur filmen
  • Korte clip (ong. 6 – 9 min)
  • Zelf (rechten)vrije muziek kiezen
  • Gebruik geluidsopname app.
  • 4K – clip
  • Origineel (gesproken) geluid verwerkt in film
  • Oplevering binnen 3 weken via Vimeo.com
  • € 1000,-

 • Caat - Op Maat!

  • Ongeveer 10 uur filmen
  • Korte clip (lengte in overleg)
  • Lange trouwfilm (met al het bruikbare materiaal; 40-60min)
  • Zelf (rechten)vrije muziek kiezen
  • Gebruik geluidsopname app.
  • Origineel (gesproken) geluid verwerkt in film
  • Volledige opname ceremonie en/of kerk
  • Oplevering binnen 4 weken
  • Oplevering via Vimeo.com en op een luxe Caat USB – stick
  • € 1.500,-

Overige films

Wil je ergens anders beelden van laten maken? Bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, bedrijfsfeest of sportevenement? Laat het me weten!

Ik hoor graag wat je wensen zijn, wat je gefilmd wil hebben en over welke datum het gaat. Vanwege de wisselende inhoud, geldt voor de overige films een offerte op maat. De prijs is o.a. afhankelijk van de activiteit, het aantal filmuren en wensen.